Żywność przyszłości. Otwieramy nowe kierunki akademickie i inwestujemy w ekologiczne jedzenie Rynek żywności przechodzi rewolucje. Na stołach pojawia się coraz więcej ekologicznych warzyw, mniej mięsa, rośliny uprawia... Ekologia
Polskie rolnictwo potrzebuje OZE Czysta energia ze słońca to już nawet nie przyszłość polskiego rolnictwa, ale ekonomiczna konieczność. Przy rosnących cenach... Świat
W Warszawie działa targ plonów ekologicznych W warszawskiej Elektrowni Powiśle działa „Plonoteka”. To targ, na którym można kupić produkty ekologiczne od certyfikowanych... Wiadomości OZE
Rynek żywności ekologicznej rośnie w tempie dwucyfrowym Nawyki żywieniowe Polaków zmieniają się z każdym rokiem na lepsze. Deklarujemy, że chcemy jeść żywność naturalną i dobrej... Wiadomości OZE
GMO – żywność modyfikowana genetycznie Dziwaczny skrót, który straszy niczym UFO. Pojawia się w rozmowach, artykułach i przestrogach. Czym jest? Dlaczego należy się... Edukacja