Wybierz SMAK, NIE SMOG – Kraków

Dbasz o swoich Gości, serwujesz im najlepszej jakości produkty, zapewniasz im świetną obsługę i atmosferę oraz starasz się, żeby Twoje dania smakowały jak najlepiej… Dlaczego więc nie dbasz o CZYSTE POWIETRZE w swoim lokalu? Jeden kęs potrawy to kilka haustów toksycznego smogu.

Kiedy jemy, postrzegamy wygląd, smak i aromat pokarmów. Smog upośledza nasze zmysły. Sprawia, że wszystko jest szarobure, mdłe i bez wyrazu. To po prostu czuć. Nie pozbędziesz się go za pomocą odświeżacza powietrza. Aromatyczny zapach Twoich potraw nie przyćmi gryzących pyłów.

Zadbaj o czyste powietrze dla swoich gości. Zacznij serwować im SMAK, NIE SMOG. Dołącz do grona antysmogowych restauracji i knajp. Skrzydłokwiaty, draceny i fikusy, oczyszczacze powietrza oraz codzienne informacje o stanie zanieczyszczenia powietrza, to sposób na to, aby wszystkim jedzenie i życie smakowało bardziej. Pokaż nam, jak dbasz o swoich gości i zostań świadomym ekorestauratorem.

Ludzie już są świadomi tego, czym oddychają. Niech teraz wiedzą, że w Twojej restauracji mogą oddychać swobodnie i zjeść ze smakiem.

Nie zostawaj w tyle, zdobądź odznakę “SMAK, NIE SMOG”, stwórz miejsce wolne od smogu.

Co zyskasz, dołączając do akcji?

  • czyste powietrze, wolne od pyłów
  • uznanie i zadowolenie klientów,
  • odznakę  “SMAK, NIE SMOG”,
  • promocję lokalu na portalu ŚwiatOZE,
  • miejsce na mapie lokali antysmogowych i ekologicznych.

Niech przyszli Goście wiedzą, gdzie dobrze zjeść i zdrowo pooddychać.

———————-

Jak dołączyć?

Jeśli chcesz dołączyć do naszej akcji, daj znać – podeślij zdjęcia z informacją o tym, jak dbasz o powietrze w swoim lokalu lub zaproś nas do siebie, żebyśmy mogli nakręcić o Tobie materiał.

Co dostaniesz w zamian?

Oferujemy Ci naklejkę “SMAK, NIE SMOG”, która umieszczona w widocznym miejscu np. na drzwiach wejściowych wskaże gościom, że w Twoim lokalu można oddychać czystym powietrzem. Nazwa Twojej restauracji pojawi się w artykule i na naszej liście miejsc, dla których czyste powietrze to ważna sprawa.

Jakie warunki trzeba spełnić?

Jeśli posiadasz w swojej restauracji oczyszczacz powietrza czy rośliny antysmogowe, jesteś na dobrej drodze by zostać ekorestauratorem. Docenimy także to, czy informujesz swoich Gości o zagrożeniu na zewnątrz albo rozdajesz maseczki antysmogowe. Każda inicjatywa, którą podejmujesz w walce ze smogiem się liczy! Pochwal się, co robisz, aby zanieczyszczone powietrze nie dusiło Twoich Gości.

Chcesz dołączyć do naszej akcji? Napisz -> redakcja@swiatoze.pl

Dodaj komentarz


You May Also Like

Chiny rosną w siłę, eksporterzy ropy tracą na znaczeniu

Chiny pełnią wiodącą rolę w dziedzinie energii odnawialnej i są obecnie największym na świecie producentem, eksporterem i instalatorem paneli słonecznych, turbin wiatrowych, baterii i pojazdów elektrycznych – tak wynika z najnowszego raportu Globalnej Komisji Geopolitycznej Przemian Energii, zaprezentowanego 11 stycznia w Abu Zabi. Na znaczeniu tracą liderzy rynku energetycznego opartego na paliwach kopalnych.